Status

Bolig Type

Område

Soveværelser

Badeværelser

År

Min. Pris (€)

Max. Pris (€)

GRANADA RESIDENCE KARGICAK

  • Fra 103 m2 Til 293 m2
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser
  • 1 Stuer
  • 1 Toiletter

Granada Residence Alanya lejlighederne er designet således at de både henvender sig til investorer samt folk med smag for livsnydelse.

På et område på intet mindre end 65.000 m2 ligger Granada Residence Alanya lejlighederne kun 2,5 km fra havet eller hovedgaden, men tilbyder stadig plads til et privilegeret liv med frisk luft i den rene natur. Komplekset gør livet let med shuttle busser som i dagstimerne kører til centrum, badning i havet eller indkøbs centre.

The Granada Residence Apartments Alanya er designet med sans for detaljer af arkitekter med stor kendskab til Alanya for at skabe et fredsfyldt rum sammen med naturen og havet – væk fra byens kaos. Byggeriet er opført så der er en unik udsigt til havet og borgen fra alle huse.

The Granada Residence Apartments Alanya består af 126 boliger I 12 blokke. Alle boliger er nøje designet, og der er anvendt de bedste kvalitets materialer med henblik på at skabe et byggeri i europæisk standard. Der er lejligheder efter enhver smag som 1+1, 2+1, 3+1, Duplex (3+1 - 4+1) og Penthouse (3+1 - 4+1). Alle er bygget med henblik på bedst muligt kvadrat meter udnyttelse, med funktionalitet, bekvemmelighed og komfort sat i høj sædet.

Nyd det gennemførte byggeri, væk fra travlhed i byen, og se Granada Residence Apartments komme til live på det sted, hvor "solen begyndte at smile" i Kargicak.

The Granada Residence Apartments Alanya har mange aktivitets områder som bade indendørs og udendørs svømmepools, Tyrkisk bad, golf baner, basketball baner og massage saloner. Alt er lagt til rettet for at tilbyde alle muligheder for at slappe af fra daglig dagens pligter.

Granada fælles aktiviteter

Svømmepools med vand ruche baner
Børne pool Indendørs svømmepool
Sauna
Tyrkish Hamam
SPA
Tre massage klinikker
Fitness center
Bord tennis
Mini golf
Legeplads til børnene
Grill/barbecue
Basketball bane
Oplyst have
Satellit TV
Nødstrømsgenerator
Parkeringsmuligheder for biler og cykler
24/7 sikkerhed
Vicevært bor i komplekset

Soveværelser

Salgs detaljer

Altan

Terrasse

Property Location

© 2014 Alanya Palace Turkey, All Rights Reserved