Status

Bolig Type

Område

Soveværelser

Badeværelser

År

Min. Pris (€)

Max. Pris (€)

GRANADA RESIDENCE VILLA'S KARGICAK

  • Fra 220 m2 Til 500 m2
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser
  • 1 Stuer
  • 2 Toiletter
  • 2013

Granada Residence er bygget på naturens terrasser i Kargicak med en enestående udsigt til såvel havet som bjergene. Byggeriet er designet så den imødekommer landskabet, samt for at tilfredsstille alle behov som køber og investorer efterspørger i området; Et perfekt arkitektonisk setup, hvor sociale aktiviteter naturligt indgår, samtidig med at byggeriet er skabt til at overholde og overgå alle normer. Vi byder velkommen til Granada Residence universet.

Et med naturen...

Forstil dig en verden som tilhører dig, hvor alle dine forventninger er indfriet og hvor teknologien bliver et med naturen. Med foreningen af forskellige verdener, som betyder noget for dig, begynder et helt nyt liv, i en charmerende harmoni, i Kargicak, Granada Residence ...

Her i Kargicak er der skabt et levende rum, som lever op til dine drømme, ien af de smukkeste områder i Alanya. Granada Residence er designet til dem, der har været på udkig efter perfekte livsstil og perfektion i alle aspekter. Skabt for dem, der selv sætter deres liv grænser, Granada Residence er et af de mest privilegerede projekter hvor Kargicak er valgt som base for et naturlig paradis.

Granada Residence indbyder til et moderne liv i naturen. Med sine pools, farverige haver og spa-centre, er dette en unik bolig, hvor alle skønheder af grøn og blå er lever sammen.

Granada Residence flytter grænserne for hvad man forventer af et villa og lejligheds projekt, og venter kun på at være vært for sine udvalgte gæster. Med sine 40 villaer, med private pools, er Granada Residence en elite verden skabt for dem, der ser sig selv som privilegeret. Disse prægtige villaer med 3 værelser og 1 stue, findes både med egen garage, tyrkisk bad, sauna samt mange andre muligheder.

Rolige og alligevel underholdende dage, et med naturen er den privilegerede verden som Granada tilbyder, væk fra byens stress ... Granada Residence er stedet til dem, der ønsker privatliv men samtidig gerne vil være sammen med artfæller med samme interesser, som de kan dele denne magiske verden med …

Granada fælles faciliteter

Pool med vand ruche baner
Børne pool
Indendørs pool
Sauna
Tyrkisk hamam
SPA
Fitness Center
3 massage klinikker
Bord tennis
Mini golf
Legepladser til børn
Basket bane Indmuret grill/ barbecue
Belysning i haven
Satelit TV
Nødstrøms generator
Bil & Cykel parkering
24/7 sikkerhed
Vicevært funktion

Soveværelser

Salgs detaljer

Altan

Terrasse

Property Location

© 2014 Alanya Palace Turkey, All Rights Reserved