Status

Bolig Type

Område

Soveværelser

Badeværelser

År

Min. Pris (€)

Max. Pris (€)

OBA YETGİN VILLA

  • 250 m2
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser
  • 1 Rum
  • 3 Toiletter
  • 2006

Her er der tale om et rigtigt godt tilbud på en stor villa beliggende i rolige omgivelser i Obas bjerge ca 15 minutters kørsel fra Alanya Centrum. Villaen er perfekt for ejeren som søger et fredfyldt afslappende miljø, langt væk fra byen støj midt i naturen med en fantastisk udsigt over Alanya og hele bugten.

Villaen har 3 soveværelser og stue med åbent køkken, 2 badeværelser og tre toiletter, hvoraf 2 er del af soveværelserne (master bedrooms). Alle opholdsrum har aircondition. Enkel møblering som sofa, senge og garderober er inkluderet i salgsprisen. Køkkenet er udstyret med hårde hvidevarer (Ovn, kogeplade, emhætte og køleskab). Der er installeret et filtrerings system for at skaffe rent drikkevand.

Villaen er på ca. 250 m2. Under den nederste etage ligger en ekstra lille lejlighed med separat adgang på ca. 65 m2. Lejligheden er oprindelig bygget som bolig til hushjælp eller tjener.  

Fra den store terrasse eller den store balkon, kan I nyde den imponerende solopgang om morgenen eller solnedgang om aftenen.  

Udvalgte detaljer:

Kvalitets hoveddøre af stål
PVS vinduer og skydedøre
Keramiske gulvfliser i hele villaen
Stort køkken
2 store badeværelser med brusekabiner eller badekar
Svømmepool (Deles med de andre villaer)

Salgs detaljer

Altan

Terrasse

Property Location

© 2014 Alanya Palace Turkey, All Rights Reserved